Reviews from Poké Perfect Den Bosch

Recent reviews

5.0
Tjeu Lensen
28 January 2023
Marielle
27 January 2023
Pip van Stiphout
26 January 2023

Altijd lekker

Sanne
25 January 2023
Vincent Samuels
21 January 2023

Het was weer heerlijk. Dit keer de Ron Blaauw gerechten gekozen. Waren echt heerlijk. Wij hebben ze koud gegeten en ze waren vol van smaak

Nicole van Dorsselaer
21 January 2023

Heerlijk eten maar een half uur moeten wachten na de afgesproken afhaaltijd is echt te lang.

Maartje
20 January 2023

Ze waren vergeten mijn bestelling klaar te maken, Terwijl ik specifiek had gevraagd om de bestelling direct (zonder te wachten op Gefrituurde garnalen) klaar te maken. Gemiste kans!

Harold
19 January 2023
Lorena
18 January 2023
Anke
17 January 2023
Bente
16 January 2023

Heerlijk eten, en optijd klaar en vriendelijk personeel.

Tamara
15 January 2023

Pff nou het is lastig om serieus te blijven, zaterdag is blijkbaar een moeilijke dag om kwaliteit te leveren. Doordeweeks gaat eigenlijk altijd goed en ben ik tevreden over. 1 keer een voorval maar is toen goed opgelost. Wellicht personeel overwerkt of verkeerde aansturing,geen idee, maar het is een verdrietige kwestie. Online bestelling gedaan, werd om 8 uur bezorgd. Prima, alle begrip, natuurlijk is het druk. Alleen zat er geen deksel op het eten en ontbrak de kip..ook was het verkeerde drinken toegevoegd. Het was een vieze bedoeling in het tasje door het ontbreken van een deksel. Bezorger kon ik nog aan z'n jasje trekken en loste het keurig op door voor mij te bellen en mocht iets extra's uitkiezen. 20 min later stond hij weer voor de deur. Met een complete poke bowl, met deksel en het juiste drinken. Het jammere is alleen dat het koud is geworden onderweg. Hij had ook geen tas bij zich en gezien het weer is het eten dus erg snel afgekoeld. Wilde zelf de kou eraf halen, je proefde h

Henk Peterse
15 January 2023

prima eten en rijkelijk gevuld deze keer!!

Sebastiaan
14 January 2023

Heerlijke pokébowl. Wij zijn fan

Mattia
10 January 2023

Prijs is nu hooger maar het was minder topping. De tempeh was ook anders, vind de oude beter.

Demi
9 January 2023

De shots waren op en ze belde op om dat te vermelden en wat we voor drinken wilde! Super lief en eten was lekker

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Reaction from Poké Perfect

Hi Demi, bedankt voor je review en wat leuk om te horen. Fijn dat alles naar wens is geweest. Tot een volgende keer. Team Poké

Joos Knibbeler
9 January 2023

De poke bowl was heel mooi gemaakt en super lekker.

Reaction from Poké Perfect

Hi Joos, bedankt voor je review en wat leuk om te horen. Tot een volgende keer. Team Poké

Lotte
8 January 2023

Vitamine drankje ontbrak, en dit keer erg weinig tonijn in de bowl. Vorige keren was de ratio beter!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Reaction from Poké Perfect

Hi Lotte, bedankt voor je review en wat jammer om te horen. De proportionering van de ingrediënten horen te allen tijde het zelfde te zijn. De ginger shots waren uitverkocht en hebben alle klanten nagebeld voor een vervangend drankje. We zijn jou helaas vergeten. Excuses. We gaan er natuurlijk vanuit dat de volgende bestelling weer naar wens zal zijn. Met de code sorrylotte ontvang je €5,00 korting op een volgende bestelling. Tot de volgende keer! Team Poké

Anoniem
8 January 2023

Lekkerste Pokebowl ooit!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Reaction from Poké Perfect

Dankjewel voor jouw review en wat een compliment. Tot de volgende! Team Poké

Jazz
8 January 2023

Ik had de special ron blaauw tempeh bowl. Echt super super lekker! Maaaar er stond dat het een warme bowl zou zijn. En hij was niet warm :( Thuis ff in de magnetron en dan gesmikkeld :) Echt lekker

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Reaction from Poké Perfect

Hi Jazz, bedankt voor je review en wat leuk om te horen. De Eon Blaauw bowl hoort inderdaad lauw/warm te zijn. Fijn dat je dit thuis nog even hebt gedaan zodat je de perfecte smaken kon proeven. Tot een volgende keer! Team Poké

maarten
8 January 2023
Reaction from Poké Perfect

Hi Maarten, bedankt voor je beoordeling. Fijn dat alles naar wens is geweest. Tot de volgende! Team Poké

S
8 January 2023

Mijn koude bowl wat top. De nieuwe winter bowl die warm hoorde te zijn was helaas niet warm.

Reaction from Poké Perfect

Goedemorgen S, bedankt voor je review. Wat jammer dat de bowl niet volledig warm is geweest. De Ron Blaauw bowl hoort lauw tot warm te zijn bij aankomst. We gaan er vanuit dat dit een volgende keer natuurlijk zeker weer zou zal zijn. Tot een volgende keer. Team Poké

Peterse
8 January 2023

Compliment voor eten en bezorging. Verbeterpunt: bij dubbele portie vlees mag de hoeveelheid wel wat rijkelijker zijn.

Reaction from Poké Perfect

Bedankt voor je bestelling. Ik heb je zojuist een email verstuurd met wat uitleg en een leuke code voor een volgende keer. Tot de volgende keer. Team Poké

Marieke Schakenraad
2 January 2023

Niet alle toppings op voorraad van bestelde pokebowl. Dus geswitcht van bowl. Deze was echter goedkoper. Jammer dat dit niet verrekend is…

Annabel
30 September 2021

Heerlijk gegeten.

Reaction from Poké Perfect

Hi annabel, Dankjewel voor de goede review. Hopelijk tot snel

Hanneke Minkels
28 September 2021
Reaction from Poké Perfect

Hi Hanneke, Dankjewel voor de review.

Robin
25 September 2021
Reaction from Poké Perfect

Hi Robin, Heel erg bedankt voor de mooie review!

Nicole
17 September 2021

Lekkere poké bowl. Veel keuze en alles vers en goede kwaliteit. Wat ik wel erg jammer vind: al twee keer besteld om af te halen en online betaald. Al twee keer meer dan 20 minuten moeten wachten voordat het klaar was. Dan kan ik niet zo goed in de winke bestellen want dan ben ik sneller. Slecht geregeld dus.

Reaction from Poké Perfect

Hi Nicole, wat fijn dat je onze pokebowl heel lekker vindt. We hebben de 20 minuten als een standaardtijd gekozen, omdat het op sommige momenten erg druk kan zijn. Soms kan hij dus ook sneller gemaakt worden. Wij hopen uw in ieder geval graag weer te mogen verwelkomen

Charlotte
9 September 2021

Wederom top! Bij uitstek ‘the best in town’!!

Reaction from Poké Perfect

HI Charlotte, wat een super lieve review! Dank voor je review en tot snel hopelijk

Renata
3 September 2021

Heerlijk, prima service. Perfect

Reaction from Poké Perfect

Hoi Renate, wat super leuk om te lezen. Daar gaat het voor ons om! :)

Berdiene
1 September 2021

Bestellen vaak bij Poké Perfect en eigenlijk altijd tevreden. Dit was de eerste keer dat het wat tegenviel. Het was echt zoeken naar bepaalde ingrediënten zoals de geroosterde broccoli en tempura crunchie. Dat was jammer en maakte deze poké bowl wat saai. Buiten dat was het verder gewoon weer erg lekker.

Reaction from Poké Perfect

Hi Berdiene, wat vervelend om te horen dat je ervaring niet naar behoren was. We doen er graag alles aan om de pokebowls op constante kwaliteit lekker te houden. Hopelijk bestel je nog een keer opnieuw/ Daarnaast lossen we het ook graag aan de telefoon voor u op! Want dit is niet de bedoeling natuurlijk

Paaj
23 August 2021
Reaction from Poké Perfect

Dankjewel voor je review

Mir
14 August 2021
Reaction from Poké Perfect

Super lief

Hanneke Minkels
14 August 2021

Door foute bestelling mijnerzijds stond de pokebowl erg lang al klaar , maar helaas NIET de koeling !

Reaction from Poké Perfect

Hi Hanneke. wat vervelend om te horen dat er iets mis is gegaan. Graag zouden wij het natuurlijk willen oplossen, zodat wij jou weer een goede ervaring kunnen geven!

Dana
6 August 2021
Reaction from Poké Perfect

Super lief, dankjewel

Bianca
6 August 2021

Het was wederom weer lekker

Reaction from Poké Perfect

Hi Bianca, wat goed om te horen! hopelijk tot snel

Corine
4 August 2021

Het was heerlijk!

Reaction from Poké Perfect

Wat goed om te horen

Leijten
4 August 2021

Bestelling stond klaar op het afgesproken tijdstip en wederom heerlijk gegeten!

Reaction from Poké Perfect

HI, wat fijn om te horen dat u een goede ervaring had bij ons!

julie
2 August 2021

Was echt super lekker! Zo fijn dat je ook kan aangeven of je de saus apart wilt. Daarnaast is het ook echt top dat je een tijdstip kan kiezen wanneer je het ophaalt, als je een bestelling online hebt geplaatst. Keep up the good work!

Reaction from Poké Perfect

Hi, dank voor je super lieve review! Daar doen we het voor.

Stephanie
23 July 2021

Erg lekker, duurde iets langer door drukte maar toch tevreden

Reaction from Poké Perfect

Hi Stephanie, dank voor je review

Nicole Lathouwers
15 July 2021

Lekker gegeten! Lkkr vers en goed eten

Reaction from Poké Perfect

Wat goed om te horen

Tijn
6 July 2021

Er zijn weinig restaurants die zo consistent goddelijk eten maken. Elke keer weer top kwaliteit ingrediënten, voor een fijne prijs!

Reaction from Poké Perfect

HI, wat goed om te horen. Hopelijk tot snel weer

Daniel Zoon
4 July 2021

Lekker eten. We moesten ietsjes langer wachten, maar er kwam een leuk meisje naar beneden die het eten aan ons gaf met wat extra dingetjes. Goede service!

Reaction from Poké Perfect

Wat goed om te horen. Dank voor je review

Hanneke Minkels
2 July 2021
Nicole
22 June 2021

Het was heerlijk!

Reaction from Poké Perfect

Bedankt voor je review

Jolanda van Deventer
18 June 2021

Heerlijk gegeten, ziet er prachtig uit. Enige opmerking is dat er 3 bolletjes Mochi op de afbeelding staa0, terwijl ik er 2 kreeg.

Reaction from Poké Perfect

Goedemorgen Jolanda, bedankt voor je review en wat fijn dat alles gesmaakt heeft. De afbeelding van de Mochi's geven inderdaad een verkeerd beeld. Je ontvangt altijd twee bolletjes van de gekozen smaak. Binnenkort worden er nieuwe foto's gemaakt van de desserts zodat het duidelijk is wat je besteld. Tot de volgende. Team Poké

Angela
17 June 2021

Lekkere poke bowls en altijd leuke en vriendelijk bediening, echt een aanrader!

Reaction from Poké Perfect

Hi Angela, wat leuk om te lezen. We hebben je complimenten gedeeld met ons team. Daar doen we het voor. Tot de volgende keer. Team Poké

Anouk
15 June 2021

Mijn 2e bestelling, erg smakelijk, super verse ingrediënten, altijd optijd van spraak klaar. Super lieve medewerkers! Beste van den bosch

Reaction from Poké Perfect

Hi Anouk, wat leuk om te lezen. We hebben je complimenten gedeeld met ons team. Daar doen we het voor. Tot de volgende keer. Team Poké

Mart
31 May 2021

Netjes geholpen en het eten was super

Charlotte
24 May 2021

Gewoon zoals altijd heerlijk!! Altijd super tevreden over de kwaliteit van de pokebowls en ze waren weer heerlijk! Ook de gyoza’s waren genieten! Eigenlijk geen verbeterpunten gewoon; ga zo door!

Reaction from Poké Perfect

Hi Charlotte, wij hebben jouw review helemaal over het hoofd gezien, maar wat leuk om te lezen dat je zo tevreden bent. Daar doen we het voor! Tot de volgende. Team Poké

Maurice
23 May 2021

Heerlijk gegeten! Super pokebowls en ontzettend veel keuze mogelijkheden. Zeker voor herhaling vatbaar

Annabel
16 May 2021
Teuntje
13 May 2021
Anouk
12 May 2021

Een van de lekkerste poke bowls die ik ooit op heb 👌

Jos Vinks
29 April 2021

Zeer teleurstellend; aantal maanden geleden regelmatig tot tevredenheid besteld; huidige bestelling ver onder origineel niveau, veel vulling, te weinig ingrediënten. Geld niet waard, helaas. Zo niet meer doen.

Anoniem
19 April 2021

Had graag een berichtje gehad dat de bestelling later was. Bestelling stond om 18:00 maar was na 18:30 pas klaar.

Henny
19 April 2021

Heerlijk verse pokebowl. Goed van smaak en ruim voldoende!

Remco
8 April 2021

Was lekker. En gekozen voor de statiegeld-bowl, scheelt weer plastic.

Sheila Driessen
6 April 2021

We hebben enorm genoten van de poke Bowl. Spice tuna met extra zeewier en mango normaal is meer dan voldoende en overheerlijk. De slow Cooked beef was ook overheerlijk. Voor herhaling vatbaar...

Iris
4 April 2021

Heerlijk gegeten! Lekkere verse producten! Èchte aanrader om lekker en toch gezond te eten.

Laurent Briquet
28 March 2021

Zo lekker! Goede fusion smaak en vers.

Marcel
27 March 2021

Wederom onze eigen bowls samengesteld, , (3x) goed gevuld, heerlijk gegeten. Alleen onze stempelkaart vergeten aan te bieden. Kan ik nog langskomen met de bon en de kaart?

Hombergen
26 March 2021
Youri
26 March 2021

Heerlijke bowl, en vriendelijke service echt een aanrader!

Koen
24 March 2021

Was erg lekker. Goede hoeveelheid, goede kwaliteit kip, gewoon top. Ga zeker nog een keer bij jullie bestellen.

Boudewijn
24 March 2021

De beste pokébowls van Den Bosch!

L Govers
21 March 2021

Heerlijk, healty en vers. Tot snel maar weer...

FA
21 March 2021

Erg lekker en flinke porties!

Zantman
8 March 2021

Het was weer heerlijk Wij missen een kinder bowl En de mogelijkheid om online een kaart in te leveren.

froukje
7 March 2021

Heerlijk gegeten!

Marino
28 February 2021

Deze bestelling viel helaas tegen. Miste onder andere mango en saus bij beide bowls, zie ook mail eerder vanavond.

Eliza
22 February 2021

Heel erg lekker en niet te weinig.

Renee
20 February 2021

Ze blijven heerlijk. En altijd een hele goede service!

Isis Lemmens
18 February 2021
Astrid
17 February 2021

Wederom heerlijk. Goede kwaliteit en met zorg bereid.

Lian
16 February 2021

Heerlijk en gezond gegeten!

Gijs
16 February 2021

Heel erg lekker echter wel bijna 20 min moeten wachten.

Michael
11 February 2021

Heel lekker. Ik bestel er regelmatig en het blijft lekker.

Kimberley de Koning
7 February 2021

Hoi! Wij hebben gister 4 poke bowls opgehaald in Den Bosch. Helaas kwamen we er bij thuiskomst achter dat 1 pokebowl heel karig belegd was. Bij alle pokebowls kwam de inhoud tot aan de deksel, maar 1 pokebowl leek maar half vol. Het betrof de pokebowl met tonijn. Jammer! Het heeft gelukkig wel weer goed gesmaakt.

Michelle
4 February 2021
Wendy
25 January 2021

Bedankt voor de heerlijke maaltijd, zeker een aanrader !

Fee
23 January 2021
Anoniem
16 January 2021

Spicey tuna bowl was veel, erg lekker en op tijd klaar. Wel beetje gierig dat er maar 1 klein zakje sojasaus bij zat, dus zorg er zelf voor dat je wat thuis extra hebt liggen. Het portie is namelijk flink dus sojasaus was uit balans.

Jacomijn
15 January 2021

Altijd vers, lekker en ruim voldoende! Deze keer build your own bowls maar de specials zijn ook heerlijk!

Chantal
10 January 2021

De beste eetgelegenheid in Den Bosch waar dat je een sushi bowl kunt bestellen! Het personeel is ook heel vriendelijk.

Alexandra
9 January 2021
Fee
1 January 2020
Mariah Furman
1 January 2020

We ordered the original bowl with salmon and it was delicious! Very happy and will order again!

Renee
29 December 2020

Zo lekker en goede kwaliteit. En heerlijke Vegan opties. Ik zou het wel elke dag kunnen eten.

Sanne
17 December 2020

Ik had extra avocado gevraagd voor €1,- meer. Prima, maar dan moet er ook echt wel wat in zitten. Heb misschien 1 stukje erin gezien... Verder was mijn vegan miso poké bowl erg lekker!!

Hanneke Minkels
17 December 2020

Super heerlijke Poké bol besteld en personeel was erg aardig

Robin
13 December 2020

Ik had een pokebowl shrimply the best maar hij was zo pittig dat ik hem weg heb gegooit. Erg jammer

Zantman
6 December 2020

Zoals altijd erg goed

Renee Schrier
5 December 2020

Super lekkere Vegan poke bowls!

Joris
25 November 2020

Het was ontzettend lekker! Niks op aan te merken, we gaan zeker nog eens bestellen.

Bruni
23 November 2020

Heel lekker eten! Als je zin hebt in iets anders dan sushi, maar toch ook weer wel is een pokebowl echt een aanrader! Mega lekker!!

Alexa
22 November 2020

Heerlijk gegeten, hier ga ik vaker iets bestellen.

Carlijn
20 November 2020

Ingrediënten smaken vers, vriendelijk geholpen. Kom graag bij jullie, vind het wel Jammer dat je extra moet betalen voor een internetbestelling. Daarnaast gaf ik aan dat ik de ingrediënten apart had gewild en niet alles gemixt. Ook geen soja , stokjes etc nodig had, zaten er wel bij.

Luc H
20 November 2020

Poké Rendang. Wajoo Wajoo dat was echt master!

Robert
19 November 2020

Vers, uitmuntend en bijzonder lekker voor de eerste keer

Rubi
17 November 2020
Meike
4 November 2020

De poke bowls waren echt heerlijk! Ze waren goed gevuld en erg vers. Ook zat er een leuk cadeautje bij omdat er iemand jarig was.

Reaction from Poké Perfect

Bedankt Meike. Tot een volgende keer. Team Poké

Poke
3 November 2020
Sara
2 November 2020

Best restaurant in town!

Reaction from Poké Perfect

Wat leuk Sara. Bedankt en tot een volgende keer.

Perfectview
29 October 2020

Heerlijk!

Sara
28 October 2020

HEERLIJK! Perfect.

Danique Vos
28 October 2020

Super leuk om zelf je eigen poké bowl te maken! Daarnaast was het snel klaar en mega lekker, complimenten :-)

Joost
26 October 2020

heerlijk, vers en snel! in ieder geval het gevoel om gezond te hebben gegeten! dikke aanrader!

Fleur
23 October 2020

Het was weer lekker en fijn dat het alsnog snel klaar was😄!

Eelke
16 October 2020

Weer heerlijk gegeten. Tot heel snel.

Anton Niem
14 October 2020

Verhouding Rijst/Topping wordt met de week schraler. Ligt ook heel erg aan wie je pokebowl bereidt. Zou echt gaan werken met 'standaarden' want nu is het maar afwachten wat je krijgt.

Reaction from Poké Perfect

Beste Anton, Bedankt voor uw bestelling en bedankt dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling te plaatsen. Wij werken in alle vestigingen met dezelfde geportioneerde lepels voor zowel de rijst, vis/vlees of vega, groente/fruit als final touches (denk aan sesamzaadjes, gebakken uitjes). Dit om ervoor te zorgen dat wij in iedere stad dezelfde verhoudingen en prijs/kwaliteit kunnen leveren. Consistentie is in onze branche erg belangrijk, daarom stel ik het ook erg op prijs dat u de tijd heeft genomen ons te laten weten dat het niet altijd even gelijk is. Zo kunnen wij ons team erop aanspreken en ervoor zorgen dat het verbeterd. Nogmaals bedankt voor uw beoordeling en wij hopen u binnenkort weer te mogen verwelkomen. Met vriendelijke groet, Kristel Team Poké Perfect Den Bosch

Amber Schoenmakers
12 October 2020

Erg tevreden over de kwaliteit en service!

Denise
27 September 2020

Heerlijke poke bowls en veel keuze! Er zat ook een hele goede hoeveelheid tonijn in

Denise
23 September 2020

Yum yum yum lekker zeg!

Nick van Sambeek
30 August 2020

Gewoon prima! Eten was lekker, bestellen gaat eenvoudig, 10% korting bij online bestellen! Eten stond op tijd klaar en er werd rekening gehouden met de opmerkingen geplaatst tijdens het bestellen!! Zeer tevreden!!

Marissa
27 August 2020
Chris
27 August 2020

Eten was zoals gewoonlijk heerlijk Jammer alleen dat de tas waarin we de twee maaltijden hebben opgehaald van een maat is dat te bakken naast elkaar niet gaan en op elkaar van elkaar afglijden. En de verpakking van de Bowls zit met 1 lang plakband dicht met dit keer helaas tot gevolg dat van één bowl een deel van de topping in de tas lag 😢

Renee Schrier
25 August 2020

Goede service en goede kwaliteit. Heerlijk gegeten.

Jasmijn
24 August 2020

Top! Is klaar op het moment dat je afspreekt en de kwaliteit van de groente en vis is top! Bestel hier bijna wekelijks

Sara
22 August 2020

Always perfect :) Dankjewel!

Anoniem
20 August 2020

Heerlijk en om de juiste tijd klaar. Merci

Juliette
14 August 2020

heerlijk! Alles precies zo klaargemaakt als gevraagd. Ook het ophalen bij pick-up point rosmalen werkt prima!

Luc Holterman
14 August 2020

Was erg lekker en wat een geoliede machine. Schrok eventjes van de lange rij om 18:00 uur. Maar binnen 15 minuutjes was ik weer buiten. Erg gemakkelijk eten ook zo tussen het werk door.

Carolina van Rooy
9 August 2020

Het was lekker

Bo van drunen
8 August 2020

Super lekker en genoeg eten

Martijn
5 August 2020

Wat een heerlijke pokebowl. Rijk gevuld en perfect van smaak. Verse ingrediënten. Top!!!

Myra
5 August 2020

Lekker en praktisch door verschillende pick up points

Mirjam
30 July 2020

Prima service en heerlijke gerechten.

Denise
24 July 2020

Heerlijke pokebowl online besteld en het stond klaar op het aangegeven tijdstip. De regular size is echt ruim voldoende voor mij. Vriendelijk personeel in de zaak.

Lilian
18 July 2020

Super Service!

Joris
4 July 2020
Corne
29 June 2020

We hebben voor de eerste keer besteld en eigenlijk is dat heel goed bevallen. Prima maaltijd: goede porties, verse ingrediënten, uitstekende smaken. Helemaal prima!

Harm Vugts
28 June 2020

Super, helder bestelformulier. Superfijn van een lokaal pick up point!

Reaction from Poké Perfect

Hi Monique, bedankt voor je review. Wat vervelend dat jouw bestelling 20 minuten eerder is bezorgd dan dat je hebt aangevraagd. Dit is uiteraard niet de bedoeling. Ik denk dat er wat fout is gegaan met het aflezen van de bon gisteravond. Er zit een verschil in de bonnen met een zsm of gevraagde tijd. Ik ga er vanuit dat het hier mis is gegaan. Ik heb dit inmiddels gemeld bij ons team. Dit zal een volgende keer niet nogmaals gebeuren. Bedankt voor je feedback en fijn dat alles weer heeft gesmaakt. Nicky - Team Poké

Chantal
24 June 2020

Super lekker, gezond, mooie portie !

Birgitte van den Heuvel
24 June 2020

Heerlijk!!

Annette
23 June 2020

Heerlijk! Super vers en netjes verpakt. We gaan zeker vaker bestellen!

Mirjam
23 June 2020

Smaakvol, lekker gevarieerde poké bowl. De bezorging was ook goed geregeld, was op tijd bij het afhaalpunt

Jill
21 June 2020

Erg lekker!

Lotte
21 June 2020
Esmée
12 June 2020

Wederom ontzettend genoten van de heerlijke poke bowls!

Judith
10 June 2020

Heerlijk gegeten, snel en super leuk meisje in de bediening (stempelkaart!)

Monique
9 June 2020

Heeeeeerlijk!!!