Bewertungen von Poké Perfect Den Bosch

Neue Beurteilungen

4.0
R
13 Mai 2024

De bezorging was helaas bijna een half uur te laat (op maandag) en de pokebowl zou zalm moeten bevatten maar die zat er niet in…

Ineke Lucassen
13 Mai 2024

We hadden de kortingcode gebruikt voor gratis shrimps maar die zaten er helaas niet bij toen we de bestelling uitpakte.

Wim Becks
13 Mai 2024

Bestelling duurt erg lang

Liselot
10 Mai 2024

Altijd Heerlijk!

Pieter De Wijs
9 Mai 2024
B vd Booren
9 Mai 2024

We hadden 3 verschillende poké bowls besteld, maar hebben niet ontvangen wat we besteld hadden. Van één poké bowl lag een deel los in de zak, de kippendijen ontbraken, de shrimps ontbraken. Slechts één poké bowl was zoals we deze besteld hadden, weliswaar met saus, terwijl we die juist zonder saus besteld hadden. Kortom, veel geld betaald en een rommeltje ontvangen.

Alex
8 Mai 2024

Bestelling stond op tijd klaar en het eten is heerlijk alleen was het op verzoek apart verpakken van de tonijn niet gebeurt.

Bart de Wever
5 Mai 2024

Simpelweg Briljant van A tot Z, duurde alleen wel tering lang

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas länger dauern als gewöhnt.

Tanneke Jansen-Moonen
30 April 2024

Het was een heerlijke maaltijd,voor mij zelfs wat veel. Maar echt heerlijk! Vers, heerlijke ingrediënten!

Aniek
29 April 2024

Helaas zaten niet alle ingrediënten zoals omschreven in de pokebowl

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas länger dauern als gewöhnt.

Jacqueline
28 April 2024

De pokebowl was goed hoewel misschien de verhouding iets anders had gemogen. Hadden namelijk het idee dat het best veel rijst was en het meer groente had mogen zijn. Wel zeker voldoende zalm. Hadden ook loempiaatjes erbij, deze waren helaas slap en nauwelijks warm (eerder wel eens besteld en toen goed warm en knapperig hoewel ik er ook mee naar huis reed op de fiets). Heb ze in een pan zelf nog op moeten bakken, toen was het een stuk beter. Misschien was de frituur niet warm genoeg toen ze erin gingen?

Evy
25 April 2024

Lekkere shit man

Mitch van Meurs
20 April 2024

Lekker gerecht, goede portie, snelle service. Vriendelijke medewerksters.

Gait
20 April 2024
Ineke
19 April 2024

Heerlijke,gezonde,pure bowl.Ik bestelde het normale formaat, maar die is zo groot dat ik er twee dagen van kan eten.

Bjo
16 April 2024

Duurde anderhalf uur voordat het eten er was, en nog half uur na de aangegeven tijd ook. Eten was wel ok maar de kip was natuurlijk ijskoud

Gert
13 April 2024
Bart
8 April 2024
Lieke
6 April 2024

Perfect gemaakt en snelle bezorging.

Hannah Hendriks
5 April 2024
Lisa
2 April 2024

Erg tevreden over de heerlijke Poke Bowl. Een kleine tip, ik had een Poke Bowl kip en de groente had een lichte zalm smaak.

Ton Verhoeven
31 März 2024

Wij hadden o.a. 2 x original bestel en 1 x witsel echter kregen 3x witsel. En 1 x kip

Kristel
23 März 2024
Sanne
16 März 2024

In de middag rond 3 uur besteld om de bestelling om 6 uur te laten bezorgen. Helaas kwam deze alsnog 20 minuten later aan. Daarbij bood de bezorger geen excuus aan, droeg zijn cappucion tot bijna over zijn ogen terwijl de zon scheen buiten en vroeg hij om 2 uren fooi aangezien het een vere rit was geweest. De kipendijen die warm in de bowl zouden moeten zitten waren totaal koud toen deze bezorgd werd en daarbij smaakte de rijst oud. De rijst was erg koud hard en taai. Wij hadden aangegeven de ingrediënten doorgemixt te willen hebben, maar ook dit was niet gebeurd. Helaas miste de bowl ook de wakame salade die extra besteld was. Dit is voor ons de 4e keer dat wij hier bestellen, maar dit was wel erg slecht

Thijmen
14 März 2024

Alle bestelde producten waren aanwezig en ook op het gewenste tijdstip! Goede service, en ook nog eens super lekker!

Lou
9 März 2024

Snelle levering. Pokebowls waren voornamelijk gevuld met rijst en weinig vulling. Vulling was voornamelijk edamame boontjes en nauwelijks zalm/tonijn. Dan is de prijs voor een pokebowl zeer grof.

Joyce
9 März 2024

Ik bestelde altijd ontzettend graag bij Poke Perfect, maar vindt dat de kwaliteit achteruit is gegaan, terwijl de prijzen juist zijn gestegen. Veel rijst, weinig topping. Je betaalt bij voor producten die je vervolgens amper terug ziet in je pokebowl. Wat zonde!!

Inus
8 März 2024

Heerlijk! As always!!

Gaby
2 März 2024
Natalka
1 März 2024

Bestel er regelmatig, maar de rijst was dit keer echt veel te warm.

ronald
25 Februar 2024

als altijd prima. Bezorger was iets later dan aangegeven, maar wel heel vriendelijk.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas länger dauern als gewöhnt.

I
25 Februar 2024
isi
25 Februar 2024

wederom en zoals altijd fantastisch lekkere bowls ontvangen. bij vragen bellen ze je even vriendelijk op om zeker te gaan dat je krijgt wat je hebt besteld.klasse!

Inez
18 Februar 2024

Heerlijk!

Theo van den Elzen
18 Februar 2024

Was weer heerlijk én goed verzorgd en bezorgd.Top!

Julie
4 Februar 2024

3 verschillende bowls 3 verschillende basis ingrediënten en alle 3 super lekker!

Jolien
3 Februar 2024

Het waren weer heerlijke en goed gevulde poké bowls! De bezorging was ook lekker vlot. De beste en lekkerste poké bowls!

Stef
2 Februar 2024

Snelle en nette bezorging! Top kwaliteit vis in goede porties. Een echte aanrader :)

Karin Metz
1 Februar 2024

De pokebowls zagen er zeer aantrekkelijk uit, ze smaakten prima en met verse producten. Voldoende portie voor maaltijd. De bezorging was punctueel!

daph
27 Januar 2024
Casper
21 Januar 2024

De beste poké bowls van Den Bosch!

Noor
5 Dezember 2023

De smaak vd bowls was erg goed. Een verbeterpunt is dat de bowls (ook die waarvan op de website staat dat deze warm zijn) erg koud geleverd worden en dus nog moeten worden opgewarmd in de magnetron. Dit wordt niet duidelijk op jullie website. Voor mensen/bedrijven die geen magnetron hebben is dit erg onhandig.

Anouk
3 Dezember 2023

Bij de eerste bezorging zat de helft er niet bij. De kippendijen waren vergeten in het gerecht. Geen stokjes, geen sausjes, geen gyoza, geen drinken. Toen we belden zouden ze meteen alles sturen. De bezorger was er wel weer super snel en er zat spekkoek ter compensatie bij, maar de kippendijen en de stokjes zaten er nog steeds niet bij. Niet heel tevreden Groetjes Anouk

Mayke
3 Dezember 2023

Bezorging was bijna 30 minuten te laat omdat het adres niet goed zou zijn doorgegeven, maar het stond wel goed op de bon.

Maartje van Eeden
2 Dezember 2023

Ik had tweemaal extra kip en 1 maal extra zalm besteld. Dit ontbrak echter. De bezorging was een half uur later dan gepland.

Nina
30 November 2023

Lekker eten, bij 1 poke bowl miste de saus maar bij de andere zat meer dan genoeg waardoor dit niet perse een probleem was. Bezorging was later dan gepland maar als compensatie wel een brownie gekregen wat heel fijn was.

Laura Verveer
29 November 2023

Helaas had ik betaald voor 1 grote bowl maar heb ik 2 normale ontvangen. Jammer want het was wel lekker. Bezorging was perfect op tijd.

Isabel
25 November 2023

Heerlijk eten, de bezorger was heel vriendelijk. Ik kreeg een mail dat het eten er rond 18.10 uur zou zijn, uiteindelijk was het er een uur later. Voor mij geen enkel probleem en ik snap dat de vrijdagavond druk is, maar zorg dat de mail die je dit enigsinds klopt met de bezorgtijd.

Dianne
24 November 2023

Pokebowl was lekker en goed gevuld bij de pokebowl zit niet standaard sojasaus etc, dat had ik wel verwacht en bezorger was een half uur te laat maar was ontzettend aardig en gaf goede uitleg waarom.

Ellen
23 November 2023

Helaas zat er dit keer geen avocado in. Waarschijnlijk vergeten!

Manuela Baden
21 November 2023

Heerlijk eten bij jullie, maar het slaat nergens op dat een bestelling 45 minuten te laat is zonder enig bericht. Maakt het niet aantrekkelijk om bij jullie nog iets te bestellen.

olijfolie instituut
13 November 2023

We hadden 9 poke bowls besteld en één daarvan had vegan moeten zijn maar dat is niet geleverd helaas.

Lotte
5 November 2023

Het was een kwartier te laat. Bezorger was wel vriendelijk

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas länger dauern als gewöhnt.

Inus
5 November 2023

Het was weer perfect!! Vergeten bezorgen aan te vinken, na even bellen hebben jullie onze bowls alsnog langs gebracht. Dank!!

Geert
3 November 2023

Kwaliteit eten zoals altijd prima, maar zou beter zijn geweest (met dus meer gegeven sterren) bij eerdere bezorging. Bezorging pas 43 minuten na digitaal gemeld vertrek bezorger, op een afstand van 480 fietsmeters. Dat had beter gekund en gemoeten (zoals eerder wél kon, zo voeg ik eerlijkheidshalve ook toe). Bezorgroute-optimalisatie? Daardoor pas bezorgd na bijna 90 minuten vanaf plaatsing bestelling.

Rinske
31 Oktober 2023

Bestelling duurde heel lang. Normaal is de poke bowl iets voller.

Gio
29 Oktober 2023

Prima pokebowl, lekker en vers. Wel behoorlijk a/d prijs

Inus
29 Oktober 2023

Het was weer heerlijk! Er zat keer een andere saus bij. Normaal een beetje een roze/oranje saus die ik nooit eet. Maar dit keer een soort pittige soya saus, heerlijk! Ik was alleen vergeten de bosuitjes af te bestellen. Maar verder weer perfect! Dank!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas länger dauern als gewöhnt.

Rowena
21 Oktober 2023

Fijne medewerkers achter de balie. Het was op tijd klaar.

Natalie
18 Oktober 2023

Heerlijk eten, alleen waren de ingrediënten door elkaar gehaald. We hebben zelf wat geprobeerd te schuiven zodat ieder zijn eigen bestelling had.

Amber
13 Oktober 2023

super lekker en snel bezorgd :)

L
12 Oktober 2023

De rijst leek veel te kort gekookt te zijn. Hij was nog helemaal hard.

Bianca
11 Oktober 2023

Gewoon perfect 👌

J
8 Oktober 2023

Altijd super lekker!!

Antwort von Poké Perfect

Bedankt voor je review! Tot een volgende keer. Team Poké

Kelly
5 Oktober 2023

Snel en verrukkelijk zoals altijd!

Antwort von Poké Perfect

Bedankt voor je review Kelly! Tot een volgende keer. Team Poké

Louise Hanning
4 Oktober 2023

heel netjes op tijd en heel aardig

Antwort von Poké Perfect

Bedankt voor je review Louise! Tot een volgende keer. Team Poké

Suz
30 September 2023

Het eten is erg goed! Helaas waren jullie echter de soja saus, chopsticks en servetjes vergeten waar ik wel voor heb betaald. Ook was het eten er pas na 60 min. Terwijl ik een mail kreeg dat het binnen 30min bezorgd zou zijn. Gelukkig heb ik wel genoten van het eten

Antwort von Poké Perfect

Goedemorgen Suz, bedankt voor je review. Wat fijn om te horen dat alles gesmaakt heeft, maar natuurlijk vervelend dat je wat langer moest wachten. We streven ernaar om een volgende bestelling weer op tijd te bezorgen. De stokjes en sojasaus zullen wij een volgende hopelijk ook niet vergeten. Tot een volgende keer! Team Poké

Josefine
24 September 2023

Erg lekker zoals altijd! Zou nog meer top zijn als ze ook bezorgde voor postcode 5261 ipv alleen 5264 ! ;)

Antwort von Poké Perfect

Goedemiddag Josefine, bedankt voor je review en fijn dat alles naar wens is geweest. Wie weet bezorgen we in de toekomst ook in 5261. Tot snel!

Celebi
13 September 2023

Smaakvol en snel

Antwort von Poké Perfect

Bedankt Celebi! Tot een volgende keer. Team Poké

Koen
11 September 2023

Eten was wederom goed. Helaas was de bestelling 45 min te laat en als ik niet gebeld had was het waarschijnlijk nog later gekomen aangezien deze was vergeten te bezorgen. Hopelijk de volgende keer beter.

Antwort von Poké Perfect

Hi Koen, we doen ons uiterste best om alle bestelling op tijd te leveren. Volgende keer weer keurig op tijd! Team Poké

Jeff
11 September 2023

Alles was weer heerlijk!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas länger dauern als gewöhnt.

Robert
9 September 2023

Heerlijk en meer dan genoeg! Ik had de Teriyaki Ginger Chicken, top!

Nicky
7 September 2023

HEERLIJK!!!

Erwin
6 September 2023

Lekkere pokébowls en vriendelijke personeel.

Jeffrey
4 September 2023
Jan-Willem Bikker
3 September 2023

we hadden 2 identieke "original" besteld, met aangevinkt om die scherpe toevoeging weg te laten, maar we denken dat hij er bij 1 erbij zat en bij de andere niet. Ze waren allebei lekker overigens.

Maxime Van de Sande
31 August 2023

Normaal erg goed, vandaag erg slecht. Voor half 5 pokebowls besteld en dus ook om half 5 in de winkel en vervolgens de pokebowls na 20 minuten wachten pas mee kunnen nemen en er thuis achter komen dat de kip ook nog miste ik een van de bowls. Erg teleurgesteld vandaag.

M
30 August 2023

Het was minder lekker dan anders. Tonijn smaakte minder goed, de avocado was draderig en er zat nauwelijks crunch op. Dan is het een dure maaltijd..

Linda
28 August 2023

Niet wat ik van jullie gewend ben. Voorheen lag alles netjes naast elkaar in goede porties. Nu was alles was al door elkaar gemixt en niet vers. Weinig zalm en 3 ministukjes avocado. Jullie waren mijn favoriet maar dit was zeer teleurstellend

JP
27 August 2023

Bezorging was op tijd. Het eten was smakelijk. Echter, wij kregen geen chopsticks en soysaus ondanks erover betaald te hebben.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas länger dauern als gewöhnt.

Peterse
26 August 2023

Helaas is de samenstelling nu al 4 weken steeds verkeerd. Wordt prima opgelost maar ja natuurlijk niet de bedoeling

Jori Meijer
20 August 2023

Hi, Ik vond de smaken goed, alleen echt karig qua ingredienten, vooral veel rijst maar echt te weinig zalm.

Renske
19 August 2023

Was weer heerlijk!

Michelle
16 August 2023

Geen opmerkingen, want het was gewoon heerlijk!

Boaz
15 August 2023

Lekker gegeten maar ze waren mijn gember shot vergeten

Audrey
14 August 2023

Bezorger zei niks, gaf de tas aan bij en was zo snel mogelijk weer weg. saus kwam dit keer in een apart bakje dat vond ik jammer.

Sjuul
13 August 2023
Jose
11 August 2023
Sjoerd
7 August 2023

Krimpflatie is merkbaar

Joyce
3 August 2023

Perfect!

Alex
26 Juli 2023

Toppers, heerlijk eten en geweldige service!

M Thijssen
25 Juli 2023

1 Euro extra betalen voor 3 grijze, onsmakelijk ogende stukjes avocado... Beetje jammer! Rest van de bowl was verder prima.

Sandra
22 Juli 2023

Het was heerlijk en het was er supersnel. Dik tevreden dus! Wel jammer dat we de gratis Springrolls Sidedish van de actie niet hebben gekregen.

Tamara Soffner
17 Juli 2023

Was super lekker en was snel bezorgd!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas länger dauern als gewöhnt.

Natalka
15 Juli 2023
De Tillen
15 Juli 2023

Super lekker en top service

Cornelissen
13 Juli 2023

Meer zalm.

Anoniem
10 Juli 2023
.
6 Juli 2023

erg prijzig maar wel lekker!

Mar
1 Juli 2023

Heerlijk en snel en vriendelijk bezorgd.