Beoordelingen van Poké Perfect Den Bosch

Recente recensies van Poké Perfect Den Bosch

5 sterren na 96 reviews

, 31-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Netjes geholpen en het eten was super

, 24-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Gewoon zoals altijd heerlijk!! Altijd super tevreden over de kwaliteit van de pokebowls en ze waren weer heerlijk! Ook de gyoza’s waren genieten! Eigenlijk geen verbeterpunten gewoon; ga zo door!

Reactie van Poké Perfect:Hi Charlotte, wij hebben jouw review helemaal over het hoofd gezien, maar wat leuk om te lezen dat je zo tevreden bent. Daar doen we het voor! Tot de volgende. Team Poké

, 23-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten! Super pokebowls en ontzettend veel keuze mogelijkheden. Zeker voor herhaling vatbaar

, 16-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-05-2021

Kwaliteit:

Rating

, 12-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Een van de lekkerste poke bowls die ik ooit op heb 👌

, 29-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Zeer teleurstellend; aantal maanden geleden regelmatig tot tevredenheid besteld; huidige bestelling ver onder origineel niveau, veel vulling, te weinig ingrediënten. Geld niet waard, helaas. Zo niet meer doen.

, 19-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Had graag een berichtje gehad dat de bestelling later was. Bestelling stond om 18:00 maar was na 18:30 pas klaar.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk verse pokebowl. Goed van smaak en ruim voldoende!

, 08-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Was lekker. En gekozen voor de statiegeld-bowl, scheelt weer plastic.

, 06-04-2021

Kwaliteit:

Rating

We hebben enorm genoten van de poke Bowl. Spice tuna met extra zeewier en mango normaal is meer dan voldoende en overheerlijk. De slow Cooked beef was ook overheerlijk. Voor herhaling vatbaar...

, 04-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten! Lekkere verse producten! Èchte aanrader om lekker en toch gezond te eten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Zo lekker! Goede fusion smaak en vers.

, 27-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Wederom onze eigen bowls samengesteld, , (3x) goed gevuld, heerlijk gegeten. Alleen onze stempelkaart vergeten aan te bieden. Kan ik nog langskomen met de bon en de kaart?

, 26-03-2021

Kwaliteit:

Rating

, 26-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke bowl, en vriendelijke service echt een aanrader!

, 24-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Was erg lekker. Goede hoeveelheid, goede kwaliteit kip, gewoon top. Ga zeker nog een keer bij jullie bestellen.

, 24-03-2021

Kwaliteit:

Rating

De beste pokébowls van Den Bosch!

, 21-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk, healty en vers. Tot snel maar weer...

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Erg lekker en flinke porties!

, 08-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Het was weer heerlijk Wij missen een kinder bowl En de mogelijkheid om online een kaart in te leveren.

, 07-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten!

, 28-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling viel helaas tegen. Miste onder andere mango en saus bij beide bowls, zie ook mail eerder vanavond.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Heel erg lekker en niet te weinig.

, 20-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Ze blijven heerlijk. En altijd een hele goede service!

, 18-02-2021

Kwaliteit:

Rating

, 17-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Wederom heerlijk. Goede kwaliteit en met zorg bereid.

, 16-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk en gezond gegeten!

, 16-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Heel erg lekker echter wel bijna 20 min moeten wachten.

, 11-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Heel lekker. Ik bestel er regelmatig en het blijft lekker.

, 07-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Hoi! Wij hebben gister 4 poke bowls opgehaald in Den Bosch. Helaas kwamen we er bij thuiskomst achter dat 1 pokebowl heel karig belegd was. Bij alle pokebowls kwam de inhoud tot aan de deksel, maar 1 pokebowl leek maar half vol. Het betrof de pokebowl met tonijn. Jammer! Het heeft gelukkig wel weer goed gesmaakt.

, 04-02-2021

Kwaliteit:

Rating

, 25-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bedankt voor de heerlijke maaltijd, zeker een aanrader !

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-01-2021

Kwaliteit:

Rating

, 16-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Spicey tuna bowl was veel, erg lekker en op tijd klaar. Wel beetje gierig dat er maar 1 klein zakje sojasaus bij zat, dus zorg er zelf voor dat je wat thuis extra hebt liggen. Het portie is namelijk flink dus sojasaus was uit balans.

, 15-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Altijd vers, lekker en ruim voldoende! Deze keer build your own bowls maar de specials zijn ook heerlijk!

, 10-01-2021

Kwaliteit:

Rating

De beste eetgelegenheid in Den Bosch waar dat je een sushi bowl kunt bestellen! Het personeel is ook heel vriendelijk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-01-2021

Kwaliteit:

Rating

, 01-01-2021

Kwaliteit:

Rating

, 01-01-2021

Kwaliteit:

Rating

We ordered the original bowl with salmon and it was delicious! Very happy and will order again!

, 29-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Zo lekker en goede kwaliteit. En heerlijke Vegan opties. Ik zou het wel elke dag kunnen eten.

, 17-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Ik had extra avocado gevraagd voor €1,- meer. Prima, maar dan moet er ook echt wel wat in zitten. Heb misschien 1 stukje erin gezien... Verder was mijn vegan miso poké bowl erg lekker!!

, 17-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Super heerlijke Poké bol besteld en personeel was erg aardig

, 13-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Ik had een pokebowl shrimply the best maar hij was zo pittig dat ik hem weg heb gegooit. Erg jammer

, 06-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd erg goed

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Super lekkere Vegan poke bowls!

, 25-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was ontzettend lekker! Niks op aan te merken, we gaan zeker nog eens bestellen.

, 23-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Heel lekker eten! Als je zin hebt in iets anders dan sushi, maar toch ook weer wel is een pokebowl echt een aanrader! Mega lekker!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten, hier ga ik vaker iets bestellen.

, 20-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Ingrediënten smaken vers, vriendelijk geholpen. Kom graag bij jullie, vind het wel Jammer dat je extra moet betalen voor een internetbestelling. Daarnaast gaf ik aan dat ik de ingrediënten apart had gewild en niet alles gemixt. Ook geen soja , stokjes etc nodig had, zaten er wel bij.

, 20-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Poké Rendang. Wajoo Wajoo dat was echt master!

, 19-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Vers, uitmuntend en bijzonder lekker voor de eerste keer

, 17-11-2020

Kwaliteit:

Rating

, 04-11-2020

Kwaliteit:

Rating

De poke bowls waren echt heerlijk! Ze waren goed gevuld en erg vers. Ook zat er een leuk cadeautje bij omdat er iemand jarig was.

Reactie van Poké Perfect:Bedankt Meike. Tot een volgende keer. Team Poké

, 03-11-2020

Kwaliteit:

Rating

, 02-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Best restaurant in town!

Reactie van Poké Perfect:Wat leuk Sara. Bedankt en tot een volgende keer.

, 29-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk!

, 28-10-2020

Kwaliteit:

Rating

HEERLIJK! Perfect.

, 28-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Super leuk om zelf je eigen poké bowl te maken! Daarnaast was het snel klaar en mega lekker, complimenten :-)

, 26-10-2020

Kwaliteit:

Rating

heerlijk, vers en snel! in ieder geval het gevoel om gezond te hebben gegeten! dikke aanrader!

, 23-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was weer lekker en fijn dat het alsnog snel klaar was😄!

, 16-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Weer heerlijk gegeten. Tot heel snel.

, 14-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Verhouding Rijst/Topping wordt met de week schraler. Ligt ook heel erg aan wie je pokebowl bereidt. Zou echt gaan werken met 'standaarden' want nu is het maar afwachten wat je krijgt.

Reactie van Poké Perfect:Beste Anton, Bedankt voor uw bestelling en bedankt dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling te plaatsen. Wij werken in alle vestigingen met dezelfde geportioneerde lepels voor zowel de rijst, vis/vlees of vega, groente/fruit als final touches (denk aan sesamzaadjes, gebakken uitjes). Dit om ervoor te zorgen dat wij in iedere stad dezelfde verhoudingen en prijs/kwaliteit kunnen leveren. Consistentie is in onze branche erg belangrijk, daarom stel ik het ook erg op prijs dat u de tijd heeft genomen ons te laten weten dat het niet altijd even gelijk is. Zo kunnen wij ons team erop aanspreken en ervoor zorgen dat het verbeterd. Nogmaals bedankt voor uw beoordeling en wij hopen u binnenkort weer te mogen verwelkomen. Met vriendelijke groet, Kristel Team Poké Perfect Den Bosch

, 12-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Erg tevreden over de kwaliteit en service!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke poke bowls en veel keuze! Er zat ook een hele goede hoeveelheid tonijn in

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Yum yum yum lekker zeg!

, 30-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Gewoon prima! Eten was lekker, bestellen gaat eenvoudig, 10% korting bij online bestellen! Eten stond op tijd klaar en er werd rekening gehouden met de opmerkingen geplaatst tijdens het bestellen!! Zeer tevreden!!

, 27-08-2020

Kwaliteit:

Rating

, 27-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Eten was zoals gewoonlijk heerlijk Jammer alleen dat de tas waarin we de twee maaltijden hebben opgehaald van een maat is dat te bakken naast elkaar niet gaan en op elkaar van elkaar afglijden. En de verpakking van de Bowls zit met 1 lang plakband dicht met dit keer helaas tot gevolg dat van één bowl een deel van de topping in de tas lag 😢

, 25-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Goede service en goede kwaliteit. Heerlijk gegeten.

, 24-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Top! Is klaar op het moment dat je afspreekt en de kwaliteit van de groente en vis is top! Bestel hier bijna wekelijks

, 23-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima kwaliteit en goede prijs kwaliteit verhouding . Jammer dat jullie nog niet overal in Den Bosch bezorgen

, 22-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Always perfect :) Dankjewel!

, 20-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk en om de juiste tijd klaar. Merci

, 14-08-2020

Kwaliteit:

Rating

heerlijk! Alles precies zo klaargemaakt als gevraagd. Ook het ophalen bij pick-up point rosmalen werkt prima!

, 14-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Was erg lekker en wat een geoliede machine. Schrok eventjes van de lange rij om 18:00 uur. Maar binnen 15 minuutjes was ik weer buiten. Erg gemakkelijk eten ook zo tussen het werk door.

, 09-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was lekker

, 08-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Super lekker en genoeg eten

, 05-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Wat een heerlijke pokebowl. Rijk gevuld en perfect van smaak. Verse ingrediënten. Top!!!

, 05-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekker en praktisch door verschillende pick up points

, 30-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima service en heerlijke gerechten.

, 24-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke pokebowl online besteld en het stond klaar op het aangegeven tijdstip. De regular size is echt ruim voldoende voor mij. Vriendelijk personeel in de zaak.

, 18-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Super Service!

, 04-07-2020

Kwaliteit:

Rating

, 29-06-2020

Kwaliteit:

Rating

We hebben voor de eerste keer besteld en eigenlijk is dat heel goed bevallen. Prima maaltijd: goede porties, verse ingrediënten, uitstekende smaken. Helemaal prima!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Super, helder bestelformulier. Superfijn van een lokaal pick up point!

, 24-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Super lekker, gezond, mooie portie !

, 24-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk!!

, 23-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk! Super vers en netjes verpakt. We gaan zeker vaker bestellen!

, 23-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Smaakvol, lekker gevarieerde poké bowl. De bezorging was ook goed geregeld, was op tijd bij het afhaalpunt

, 22-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Ik vond de rijst en de qinoa wat aan de droge kant. Ik had bij de garnering Wat meer smaak verwacht. Bij 2 producten hadden we gekozen voor zonder sesam. Toch zat er sesam op. Dit is voor een allergisch persoon gevaarlijk. Die had dus niets te eten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Erg lekker!

, 21-06-2020

Kwaliteit:

Rating

, 12-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Wederom ontzettend genoten van de heerlijke poke bowls!

, 10-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten, snel en super leuk meisje in de bediening (stempelkaart!)

, 09-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Heeeeeerlijk!!!